Vores arbejdsplads

Lærere og pædagoger arbejder sammen på nye måder

Ledelse tæt på

Med øje for det menneskelige og det faglige …

Faglig ledelse og personaleledelse er kerneområder i vores ledelsesarbejde.

Skolen gennemgår i disse år en meget stor forandring, og vi skal gøre ting på nye måder. Det kræver, at vores ledelse er tæt på medarbejderne og på elevernes læring. Derfor har vi en ledelsesstruktur med én nærmeste leder for hver afdeling. Disse ledere har også et tværgående ledelsesområde, som de er eksperter på.

Ledelse_t+ªt_pa¦è_33

Du er altid velkommen til at ringe til os

Simon Svenstrup

Bjarke Krøll Willemoes
Viceskoleleder og afdelingsleder 7. – 9. årgang

Peter Nielsen

SFO-leder og klubleder

Arbejdspladsmiljø

Forberedelsestid der passer til den enkelte

arbejdspladsmiljo_63

Vi har arbejdspladser i samme fløje, som undervisningen foregår i. Udover skrivebordsplads og opbevaring, er der også mulighed for at sætte sig i en blød stol eller ved et gruppebord, når der skal forberedes undervisning. Der er et stilleområde, hvor der skal være ro, men der er også mulighed for at sidde midt i det hele og lade sig inspirere i dialog med andre kolleger.

Alle pædagogiske medarbejdere er mobile med deres egne bærbare computer, som også kan tages med i undervisningen.

Oversigt over ansatte på Hornbæk Skole pr. 1.8.2016

Vores_arbejdsplads_76

Ledelsen:

Initialer: Navn: Stilling:
SI Simon Svenstrup Skoleleder
BW Bjarke Krøll Willemoes Viceskoleleder/udskoling
PN Peter Nielsen SFO/PUK leder

Søg job

Ledig job:

Trives du med at samarbejde?

Sog_job_4

Hornbæk Skole er en stor skole, dvs. med 660 elever. Skolen ligger tæt på Hornbæks bymidte, lige op ad skoven – og der er ikke langt til havet. Vi er del af et aktivt og levende lokalmiljø, se også den åbne skole.

Som medarbejder indgår du i en stor organisation, der består af 52 lærere, 22 pædagoger og medhjælpere, støttepædagoger, sekretære, servicemedarbejdere – foruden skolens ledere.

Personalet på skolen kan deres faglige kram og supplerer det med fantasi, kreativitet og evnen til at føre nye tanker ud i livet. De bidrager positivt til den i gangværende proces om at få skabt fremtidens skole for vores elever. Vi har samme forventning til vores kommende kolleger.

Fagligt samarbejde fylder meget hos os. Vi tager et fælles udgangspunkt i eleverne på årgangen, både når vi planlægger den faglige undervisning og det trivselsarbejde, der skal foregå omkring konkrete elever. Vi holder ikke møder for møders skyld. Vores møders dagsordner ligger helt tæt op af vores praksis og udviklingen af denne.

Vi vil altid gerne fortælle mere om at arbejde på vores skole, og du er derfor velkommen til at ringe til en leder og høre nærmere, se kontakt.

Når du sender en ansøgning til os, lægger vi især vægt på din faglighed og på din lyst til at indgå i et fagligt og forpligtende samarbejde, se også vores arbejdsplads.

Uopfordret ansøgning

Send din uopfordrede ansøgning til:
Dorthe Vidførle Sørensen: Dvs37@helsingor.dk

Vi svarer dig så hurtigt som muligt.